Dommelstraat 33 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €419.000 kk
  • Bouwjaar1975
  • Type woninghalfvrijstaande woning
  • Verkocht Ja
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte126 m²
  • Perceeloppervlakte598 m²
Download de brochure

Volledige informatie

DE ‘LOCALS’ ZEGGEN, ‘DE DOMMELSTRAAT BEHOORT TOT EEN VAN DE MOOISTE STRATEN VAN VALKENSWAARD EN OMGEVING’. DEZE HALFVRIJSTAANDE WONING LIGT DAN OOK LETTERLIJK CENTRAAL IN DEZE LOMMERRIJKE STRAAT. VEEL GROEN, EEN EENS OUD KLOOSTER AAN HET BEGIN VAN DE STRAAT, DE DOMMEL, DE WATERMOLEN, SCHITTERENDE NATUUR. TEVEEL OM OP TE NOEMEN! EN TOCH LIGT DEZE SEMI-BUNGALOW OP KORTE AFSTAND VAN WINKELS, SCHOLEN EN EEN GOEDE BEREIKBAARHEID tov. DE VELE BEDRIJVEN AAN DE ZUID-AS VAN EINDHOVEN. EEN SFEERVOL GEHEEL MET 4 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, EEN MOOIE LIVING, KEUKEN EN EEN INPANDIGE GARAGE. IDEAAL VOOR GEZINNEN MAAR OOK VOOR SENIOREN DIE MIDDEN IN HET LEVEN STAAN. Beperkt verkeer in deze tevens kindvriendelijke woonstraat. Tuin rondom.

Begane grond

Entree

Portaal met toegang tot de living. Tevens een doorgang naar de hoofdslaapkamer annex badkamer. Deze badkamer (I) is voorzien van een ligbad en een dubbele wastafel. In de hal is een sanitaire ruimte met toilet en fontein.

Living

Riante living met veel lichtinval en een trendy haardpartij. Modernistische raampartijen, fraaie hoogte voor ruimtelijk effect en een schuifpui naar terras (met zonneluifel) en tuin.

Keuken

Semi-openkeuken met diverse inbouwapparatuur. Deur naar terras en tuin.

Woonniveau 1

Een eigen verdieping voor de kinderen en/of gasten. Drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche en een wastafel.

Souterrain

Inpandige, grote, garage (met kanteldeur tevens voorzien van een loopdeur), met bergkast, mogelijkheid opstelling wasapparatuur en diverse bergruimtes. Mogelijkheid tot kantoor-/kinderkamer (extra ruimte).

Tuin

Fraaie tuin rondom, gesitueerd op zuidwest met diverse terrassen. Veel privacy.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op