Karel Mollenstraat Zuid 111 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €535.000 kk
  • Bouwjaar2001
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte129 m²
  • Energie labelB
Download de brochure

Volledige informatie

Riant wonen op hoog niveau op mogelijk een van de mooiste locaties van Valkenswaard. Nog steeds een appartement (residentie Montagnard) van de ‘the next level’. Dit penthouse (circa 129 m²) heeft een fraai buitenruimte/terras (ca. 20 m², met electrisch bedienbare zonneluifel) met zicht op de parkachtige omgeving van het Frans van Best park. Wonen midden in het centrum maar toch in de luwte van het groen. Veel lichtinval door de grootse raampartijen rondom. Eigen parkeerplaats en berging in het souterrain. Klasse entree!

De living is groots maar ook stijlvol door het mooie hoge plafond (met inbouwspots) en de sublieme afwerking, denk hierbij aan vloer, wanden en inbouwkasten. Het ontbreken van deuren geeft een enorm gevoel van ruimte. De keuken is op een prettige manier aanwezig zonder dominant onderdeel uit te maken van deze heerlijke leefruimte. De keuken is overigens modern en voorzien van diverse apparatuur.

Vanuit de living doorgang (middels schuifpui) naar het (gedeeltelijk overdekt) terras/balkon (circa 20 m²)0 welke de living geheel omzoomd. Het zicht op het park en omgeving is in ieder jaargetijde een fantastisch schouwspel.

De ontvangsthal is het snijpunt tussen de living en in feite de privé-vertrekken. De hal is voorzien van een garderobe, meterkast en een gastentoilet (wandcloset en fontein). Videofooninstallatie. Het penthouse kan direct vanuit het souterrain (parkeergarage) bereikt worden met een moderne lift. Veel privacy.

Masterbedroom

Grote slaapkamer gelegen aan de zijde van het park. Screen.

Eveneens tweede grote (gasten-kamer), ideaal als walk-in closet, kantoor of hobbyruimte. Screen.

Badkamer

Ruime badkamer met douche, ligbad, wandcloset, dubbele wastafel, en bijzonder, een uniek zicht vanuit deze ruimte op het park. U verblijft hoog genoeg…….!

Berging/provisieruimte

Praktische ruimte met CV-installatie (CV-HR, bouwjaar circa 2019), opstelling wasapparatuur en voldoende ruimte voor extra witgoed en/of bergkasten.

Souterrain

Eigen parkeerplaats en eigen berging. De parkeergarage is toegankelijk via electrische en op afstand bedienbare garagedeur.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op