Westerhovenseweg 31 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €629.000 kk
  • Bouwjaar1933
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte286 m²
  • Perceeloppervlakte1820 m²
Download de brochure

Volledige informatie

PRACHTIGE EN GROOTSE, GEMODERNISEERDE VRIJSTAANDE JAREN ’30 WONING OP FANTASTISCH PERCEEL (ruim 1.800 m²) MET BUITENZWEMBAD. ZEER GOED GESCHIKT VOOR WERKEN EN WONEN COMBINATIE (DUIDELIJK ONDERSCHEID PRIVE EN ZAKELIJK). MOGELIJKHEID KANTOOR OF PRAKTIJK, GUESTHOUSE/AANLEUNWONING AANWEZIG. INPANDIGE GARAGE. IMPOSANTE WOONOPPERVLAKTE OP DE BEGANE GROND. 4 SLAAPKAMERS, TWEE (LUXE) BADKAMERS, LUXE KEUKEN. MULTIFUNCTIONEEL WONEN OP EEN STRATEGISCHE PLEK! VEEL PRIVACY.

Begane grond

Dubbele entree, een deur naar het woonhuis en een aparte deur naar (de linkerzijde van het complex) bijvoorbeeld de hobbyruimte, kantoor of praktijk of zelfs naar het guesthouse/aanleunwoning. Vele mogelijkheden om deze (volledig geïsoleerde) magnifieke ruimte naar eigen wens in te vullen (zie voorbeeld/artist impression).

Het woonhuis is zeer riant met een dubbele woonkamer (beide met een haardpartij), een keuken welke een centrale plek inneemt op de begane grond. Het woongedeelte aan de voorzijde is ideaal als speelkamer maar ook als studieruimte (extra ruimte naast de entree). Verder is er veel aandacht voor comfort, denk hierbij aan een tweede badkamer (met infraroodcabine) en ruimte voor extra witgoed/wasapparatuur.

De eerste verdieping is voorzien van een masterbedroom (met gedeelte voor kleding) met overdekt terras (achterzijde), daarnaast nog eens 3 grote slaapkamers (alle gesitueerd aan de voorzijde). Luxe badkamer met design bad, inloopdouche en een trendy design wastafel (dubbel).

De tweede verdieping is een bergzolder van formaat!

Het bijgebouw (linkerzijde van complex) staat in directe verbinding met het hoofdgebouw. Een kwalitatief zeer hoogwaardig afgewerkt geheel. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Goede bereikbaarheid.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op