Wilhelminapark 1 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €695.000 kk
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte195 m²
  • Perceeloppervlakte945 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Vrijstaand en op stand wonen met praktijkruimte! Op de hoek van het Wilhelminapark te Valkenswaard. In uw eigen groene omgeving en dat bij het centrum. Deze uiterst sfeervolle vrijstaande woning is tevens geschikt voor wonen en werken aan huis (praktijk/kantoor/atelier). Grote garage en dubbele toegang. Zeer veel privacy op een machtig perceel.

Begane grond

Grote oprit leidt naar de dubbele entree, van het woonhuis aan de ene kant en de praktijk aan de andere kant. Kenmerkende garage met openslaande deuren.

Portaal met meterkast en doorgang naar de keuken. Bij de keuken is een fijne eetkamer met zicht op de met recht parkachtige tuin en een deur naar het grote terras op zuid.

Vanuit de eetkamer is er een doorgang naar zowel de woonkamer als naar de praktijk. Tevens een trap naar de eerste verdieping. Sanitaire ruimte met toilet en fontein. Garderobe.

Woonkamer

Uiterst sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar terras en tuin. Fraai zicht op buiten! Houten vloer en haardpartij maken de sfeer compleet.

Praktijkruimte (met separate ingang)

De praktijkruimte bestaat uit een wachtkamer, een behandelkamer/kantoorruimte en een gastentoilet. Ideaal voor een grote diversiteit aan beroepen/activiteiten.

Garage

Oorspronkelijke garage (met technische ruimte/CV) en een doorgang naar de later aangebouwde tweede grote garage met een eigen garagedeur (openslaande deuren) en een aparte loopdeur (toegang via de Julianastraat). Plaats voor meerdere auto’s. Aansluiting voor wasapparatuur. Uitstortgootsteen en vliering voor opslag.

Eerste verdieping

Grote overloop naar de diverse vertrekken. Vlizoluik naar de grote bergzolder.

Op deze verdieping zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers gesitueerd. De ouderslaapkamer aan de voorzijde (met balkon) is direct gelegen naast de grote badkamer.

Deze badkamer beschikt onder meer over een groot bad (met whirlpool), douchefunctie en een dubbele wastafel met meubel. Bergkast.

De andere badkamer (kinder-/gastenbadkamer) beschikt over een douche en een toilet.

De slaapkamers zijn alle voorzien van een laminaatvloer en diverse inbouwkasten.

Een extra kamer doet met name dienst als opslag en bergruimte.

Buiten

Prachtige tuin met dubbele ingang (twee inritten voor auto’s). De tuin is volledig omheind en bestaat in feite uit twee tuinen die subtiel met elkaar zijn verbonden. Zeer veel privacy en aan het mooiste park van Valkenswaard gelegen!

Kaart

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op